Nu, nu vorbesc despre un oarecare trafic de haş, vorbesc despre ore. Cum ar fi sa se faca trafic cu timp ? Şi să fie ilegal şi scump?

Omul care vrea să scape mai repede de viaţă, face cadou prietenilor lui câteva zile,săptămâni(depinde de cât de grăbit e), iar cel care are nevoie de bani preferă să îşi micşoreze viaţa dar să fie mai uşoară...

Ce lume ar fi asta? Să ajungi dependent de timp, să nu te gândeşti decât la el, dar să trăieşti şi cu frică, ţinând cont că oricând s-ar putea ca un accident să anuleze toate orele pe care le-ai cumpărat. Să fie arestaţi mii de oameni doar pentru că s-au săturat de viaţă, dat să trebuiască să o care după ei şi după gratii(un chin şi mai mare).

Să te afli pe patul de moarte şi să îţi mai doreşti măcar o oră , ca să poţi să apuci să îţi vezi şi nepoţeii care sunt la şcoală încă, să îţi mai doreşti o oră…să ajungi mai departe !




Dar oricât tu o vrei, asta nu de bani depinde !




This entry was posted on 22:28 and is filed under , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.