Se spune ca atunci cand iti doresti ceva cu adevarat, orice e posibil. Nu stiu cum sta treaba la voi da la mine e exact invers. Si nu ma refer la bani sau alte nimicuri, e vorba de ceva acolo inautru sa se intample.NIMIC.

Adevarul e ca si lumea e prea dezinteresata de interesele proprii. De exemplu azi trebuia sa plecam in vama si dincauza ratcului am intarziat si amm aterizat pe peron la 10.40cand trenul trebuia sa plece. Ceilalti erau deja acolo si nu s-au urcat in tren(sincer nu ma deranja sa iau singura microbuzul, nu era prima oara).Ok, tot ce ne-a ramas de facut era sa luam microbuzul cu totii. Dar deja interesul...si-a luat zborul etc. Nu asta e ideea, sa povestesc super aventura mea; ideea e ca nimeni nu mai stie ce vrea, sau nu stie cum sa "dobandesca" ce isi doreste cu adevarat(daca eista dorinta adevarata)
I was given wine We're feeling okay And quite all right You wash my tears away And make me wanna stay...


This entry was posted on 22:54 and is filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.