Ploua.
Stand in pat prinvind in gol,gandurile aluneca si se preling intr`o atmosfera din acelasi loc,din casa ,in camera mea insa cu 8 ani in urma. Era mai mica mica,mica si entuziasmata.Era parca mai ingrijita,mai pasatoare,mai pasnica si mai visatoare.Astepta...astepta magia, ca mosul acela inpovarat de ani,cu o legenda grea sa paseasca si pe la ea, in urma`i lasand ce a meritat,ce credea ea ca merita.Adormea,cu gandul la o lume mai buna,privind spre geamul manjit de lumina albastra a lunii reci de decembrie...

Acum, ea este la fel . S `a asezat in acelasi pat , cu ochii atintiti spre geam,asteptand cu aceleasi mari sperante lumea la care mai poate visa cu o noapte in minus.

E ajunul lui Mos Nicolae,de ce sa`l stricam?Crezi ca esti prea mare ca sa mai poti ignora sentimentul suspansului si toate cele?Esti prea rau,prea incapatanat.Te`ai schimbat,dar tot tu esti!

Acum ma duc sa`l astept cu prajiturele,sper insa sa nu le mananc pe toate inainte sa apara.




Cu iubire catre mosul,
Vanessa


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Raspuns lui Anonim si Jvr(in special),pentru ca personal nu o pot face,vizand commentariile primite.Deschide ochii,citeste mai bine sau mai bine nu ma citi deloc.


Rezultat sondaj:

"Te crezi interesant?"

Da 17 (31%)

Nu 27 (50%)

Destul de.. 10 (18%)









This entry was posted on 23:31 and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

6 comentarii:

    Serghey spunea...

    Indeed... Cei care nu cred in cei doi mosi, ar trebui sa le creasca un coi in frunte...

  1. ... on 7 decembrie 2007 la 21:53  
  2. oaia mica spunea...

    0 mosi+ yok cadouri= naspa

  3. ... on 8 decembrie 2007 la 18:21  
  4. Anonim spunea...

    I miss those feelings.....Pe bune ne credem prea amri si prea desteptzi si prea "realisti" dar sunt anumite chestii in care TREBUIE sa credem toata viatza.Trebuie pentru ca acesti mosi inseamna iubire si daruire.Cand eram mici simntzeam sentimente frumoase cand primeam.:D.Acum e mai important sa credem deoarece e vorba de sentimentul ala de daruire......De a pune zambetul pe buze celor dragi.......Acum totzi pustanii la 16 ani se cred "barbatzi".Eu la 16 ani mancam ciocolata si jucam fotbal in fatza blocului si inca mai visam la a fi astronaut sau basketbalist.Datziva o palma peste moaca si trezitziva copii mei ca asa pierdetzi cei mai frumos din viatza asta de cacao....Luatzi exemplu de la asta mica si traitziva copilaria:D

  5. ... on 10 decembrie 2007 la 22:10  
  6. Anonim spunea...

    Cred in Craciun,in sarbatori...si in "Mosu'".Dar nu anul asta...Te rog,spirit al sarbatorilor,poti sa-ti faci niste timp si SA MA VIZITEZI SI PE MINE O DATA SI-O DATA?Te rog!?!E grozav ca pe tine te-a vizitat deja.Eu il astept...
    Lasang gluma la o parte,postul e simpatic si inocent...tu chiar pari sa mai traiesti aceleasi sentimente ca atunci cand erai o fetita.Si stii ceva>?TE INVIDIEZ.

  7. ... on 11 decembrie 2007 la 10:53  
  8. Anonim spunea...

    aaaa....Doarydule....Catzi ani ai tu "mosule"?:P

  9. ... on 12 decembrie 2007 la 23:32  
  10. Anonim spunea...

    Ai spus prezent pentru BlogMeet 3 de pe 26 ianuarie? Mai multe detalii pe blog.
    dordzbor

  11. ... on 6 ianuarie 2008 la 00:48